Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΥΡΟΥ Ο υποδιευθυντής εισήχθη σε … ψυχιατρική κλινική !!"


"Οι αποκαλύψεις για τη Πολεοδομία Σύρου συνεχίζονται … όσο αφορά σωρεία παρανομιών, (συγκάλυψη αυθαιρέτων, παράνομες διαγραφές χρεών, απόκρυψη φακέλων από την Δ.Ο.Υ. ώστε να μην εισπραχθούν πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, παράνομο ... πλουτισμό υπαλλήλων με καταθέσεις χιλιάδων ευρώ, μετοχές στο χρηματιστήριο, τεράστια ακίνητη περιουσία, ακριβά αυτοκίνητα, χλυδάτα ταξίδια στο εξωτερικό κλπ. κλπ.) .
Ο διευθυντής της υπηρεσίας έχει ήδη απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του και ο υποδιευθυντής προκειμένου να αποφύγει την απολογία του ενώπιον του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων, πήγε στην Αθήνα και εισήχθη αυτοβούλως σε ψυχιατρική κλινική !!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιεχόμενο της όλης υπόθεσης έχει ενημερωθεί η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Χρυσοχοΐδης.
Δεν πρέπει να σταματήσει η έρευνα … να ελεγχθούν οι λογαριασμοί ΟΛΩΝ των υπαλλήλων της Πολεοδομίας Σύρου, ακόμα και του τελευταίου … που βγάζει φωτοτυπίες ή φρόντιζε για το … καφεδάκι espresso του διευθυντή.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ … ακόμα κι αν δεν έχουν “λαδωθεί” είναι ΕΝΟΧΟΙ, γιατί έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους Συριανούς πολίτες, με την αδιαφορία τους, την υπεροψία τους και κυρίως με την αγένειά τους.
Για να καθαρίσει η βρωμιά στη συγκεκριμένη υπηρεσία και να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά, με γνώμονα την νομιμότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών, πρέπει να αντικατασταθούν ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι και στη συνέχεια να αποστειρωθεί ο χώρος, από τη βρωμιά που έχει ποτίσει τα πάντα …

Για όσους αποδειχθεί η ενοχή τους,
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ …
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ."

πηγη http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου